Kushtuar Selman Stërmasit.

“Selmoni Pavdekshëm”

O Selmon, o bir Tirone,
ti na nerove, sa nolt na çove.
Mbolle farën e kampionve
bardheblun çe përjetsove.

Me ty u lem, me ty u rritëm,
nonën Tiron kurr’ s’e braktisëm.
Amanet prej teje kina
me qen patriota ene trima.

O Selmon, tu nrit shpirti,
se na ke lon nji pasuni.
Kryenolt me xhokë Tirone,
si m’kyt bot dhe n’amshim.

*Shkruar më 14 dhjetor 2019, ora 6:00 am.
Falenderoj Mirjam Stërmasin për foton e babait të saj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: