Jetësim ëndrrash

Nga Marsida T. Najdeni

12 korrik 2020

Në ëndrra tek ti fugoj

dhe strukem në imagjata pa mbarim.

Sa e bukur je, krejt më trullos,

me zëra të shkuar plot hijeshi.

Në ëndrra je mahnitëse,

aty ta ndjej aromën e harruar.

Si flutura nëpër mimoza,

t’i kaplon me hare në ëndrra.

Lozonjare e mbushur me dashuri

përpiqem t’shijoj sa zgjat ky ondrrim.

Oh t’i prek vendet e ëmbla

shërbet kujtimesh që nuk fohem.

Flladi jot ilaç i shpirtit tim

sikur mos të zgjohem sa mirë do t’ish.

Qyteti im i tjetërsuar, robt e mi t’neglizhuar,

me ju përherë jam dashuruar.

Prindërit e mi më 1973. Mirvjen Tufina Najdeni dhe Xhevat Najdeni ditën e fejesës. #dashuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: