Route 128

E si mos munesh t’besosh nër ty, o pereni?! Terrn e natës ku vallzojn yjet e kthen n’hare të ditës. Atje ku s’shkel dora njeriut mëkatar kupton me veten se grimc e botës je. Sa mir osht naiher me u ni vogëlsin, se t’heq çdo tangërllik mendjelehtsie. Si me e kuptu kët’ pabesi kur kto grimca (ne)
kan guxim me nrejt kryet dhe munen me t’shkatrru në miliona vitet gjeologji. Dujeni çka me bujari na u ka dhuru.

Route 128, border between Grand Junction, Colorado to Moab, Utah. Skip I70 west and take Route 128 instead. Photos and video are all mine. August 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: