Esat Toptani, si pjesë e historisë së padeformuar – Nga Gazmend A. Bakiu

Esat Toptani, si pjesë e historisë së padeformuar – Nga Gazmend A. Bakiu  13 qershor 2019 Është e rëndësishme të dimë të vërtetën mbi ngjarjet dhe personalitetet e historisë sonë, sepse sidomos në këto kohë të trazuara, kjo na shërben. Matematikani francez, Pierre-Simon Laplace pohonte: “Nëse njohim saktë të kaluarën dhe të tashmen, mund të... Continue Reading →

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑