Emine Farka, zonja që gërmoi dheun me duar në mes të natës.

Emine Farka, zonja që gërmoi dheun me duar në mes të natës. Nga Marsida T. Najdeni 27 prill 2019 *Falenderoj miken time Zenita Farka për mbështetjen. Vajza e vetme e familjes Farka, drita e syve për tre vëllezërit. Tradita tironase e do që vëllai pas motrës të bëi jo vetëm shumë, por ta kulloi motrën... Continue Reading →

Mëndafshi – Mjeshtri e bukur bujqësore për vajza – nga Hasan Farka

Mëndafshi - Mjeshtri e bukur bujqësore për vajza - nga Hasan Farka Gazeta JAVA - Vitet 30 - Tiranë. Me të vërtetë unë po ju them juve që, gjanat mâ të bukura sod dhe ma lluksoze, janë t'mëndafshtat. Dhe ja : si kur të shkojm te nji tregtar, për tregim te magazina AU LOUVRE, për... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑