Si e zbulova poemën më të bukur dedikuar Tiranës?

Si e zbulova poemën më të bukur dedikuar Tiranës? 22 qershor 2019 Nga Marsida T. Najdeni PARASHTRIM Gjërat e veçanta, ato që hyjnë në jetë nga mrekullia e një rastësie, aq papritur e aq ëmbël, gjehen gjithmonë sepse e deshte fati-kismeti. Kështu mendoj se zbulova me ngulmimin e pasionit gjurmues poemën më të bukur shkruar... Continue Reading →

Ana (Hana) Sauku: mjekja e pagjumë

Ana (Hana) Sauku: mjekja e pagjumë   Dr. Hana Paçuku-Sauku u lind në Tiranë më 1939 në gjirin e një familjeje dibrane të ardhur në Tiranë në fillimshekullin e kaluar. Pasi mbaron teknikumin mjekësor, me nismë të saj dhe me mbështetjen e të shoqit, tiranasit Prof. Dr. Ing Haxhi Saukut, fillon studimet e larta për... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑