Ndodhitë e rralla të Islam Seferit.

Ndodhitë e rralla të Islam Seferit. Nga Marsida T. Najdeni 12 janar 2019 Rastësisht gjeta një poezi timen mjaft modeste, të cilën e kisha shkruar për Islam Seferin, mikun e gjyshit tim, Bahri Tufina. Poezia daton 2 shtator 2014. Kisha dëgjuar histori të ndryshme heroike për Islamin në shtëpi. Deri diku më dukeshin si përralla.... Continue Reading →

Bashk me Zenitën në gjurmët e heroit të heshtur tironas.

Bashk me Zenitën në gjurmët e heroit të heshtur tironas. Nga Marsida T. Najdeni Maj 2019 Nuk e mbaj mend kur e kam hasur për herë të parë emrin e Xhemal Farkës, mbase viti 2013, ama duke qenë se sa herë shikoj mbiemra tironas e shënoj diku emrin që sapo pashë dhe çfarë lexova për... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑